Zondag 24 maart: Reünie oud-leden


Nu zondag, rondom de P1 match tegen Grimbergen, zullen veel oud-leden (spelers, afgevaardigden, bestuursleden, etc.) samenkomen voor een reünie van onze fusieclub. Rene Smit is betrokken bij de organisatie en legt uit:

“Dit initiatief dat al een tijdje aan het groeien was kreeg stilaan vorm na de beslissing van het gemeentebestuur om het huidige complex in “afzienbare tijd” in een nieuw kleed(je) te stoppen met bijkomende faciliteiten. Tijdens dit evenement zullen de oud-leden (van NS Tervuren en VW Duisburg) kunnen bijpraten over de vroegere exploten of verhalen met het nodige hapje na afloop van de wedstrijd en uiteraard een bijhorend drankje (gratis aangeboden door de club). De oud-leden worden verwacht vanaf 14.30 u.”

Bent u ook oud-lid en zou u graag bij de reünie aanwezig willen zijn? Kom dan zeker zondag ook naar de Berg van Termunt!

We verwachten redelijk veel volk (mooi weer ook!) dus bedenk aub alvast dat de parkeerplaatsen redelijk snel vol kunnen staan (ook vanwege veel bezoekers park / museum). Indien mogelijk de auto thuis laten staan, of iets verder weg parkeren…

We wensen iedereen alvast een fijne dag toe!