Zomerstages 2021


Deze zomer zullen we voor het eerst 3 stages gaan organiseren. We weten dat er elk jaar veel vraag naar is; hopelijk kan iedereen een week vinden die hem/haar past!

Twee van de stages zullen georganiseerd worden door onze partner Football2Be. Dit is een ‘voetbalschool’ die op meerdere locatie stages organiseert. We hebben verschillende meetings gehad met F2B en hebben veel vertrouwen in deze samenwerking. Alle drie de stages zullen doorgaan op ons terrein Schonenboomstraat. De stages zijn toegankelijk voor jongens en meisjes, leden en niet leden, geboortejaar 2008-2016.

De drie stage-weken zijn:

  • 12-16 juli: KVTD zomerstage (‘eigen’ KVTD stage met nadruk op voetbal, maar we zullen ook andere activiteiten erbij combineren)
  • 19-23 juli: F2B zomerstage 1 (voetbalstage aangeboden door partner F2B)
  • 16-20 augustus: F2B zomerstage 2 (voetbalstage aangeboden door partner F2B)

De drie stages zullen eenzelfde format hebben (5 dagen voetbal/sport, excl. lunch maar incl. snacks, een geschenkje op het einde) en zullen ook dezelfde prijs hebben: 150 Euro per deelnemer per stage (met korting voor 2e of 3e deelnemer van hetzelfde gezin).

Inschrijven is mogelijk, via:

  • Voor de KVTD stage van 12-16 juli is inschrijven niet meer mogelijk – we zijn volzet.
  • F2B website (klik hier) voor de F2B stages van 19-23 juli en 16-20 augustus

De stages zullen wel een bepaald minimum aantal deelnemers nodig moeten hebben om door te kunnen gaan. Voor de KVTD stage zouden we toch wel 40 deelnemers nodig moeten hebben als minimum en F2B zal werken met een minimum van 20. Mocht er een risico zijn dat een stage niet door zal kunnen gaan, zullen we het uiteraard zo vroeg mogelijk laten weten.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op via communicatie@kvtervuren.be.