Trainingsschema seizoen 2018-19


Update 3 januari (in geel): vanuit de technische cel werden een aantal aanpassingen in het schema gemaakt omwille van verschillende redenen, zoals trainerswisselingen, opleidingen, werkomstandigheden, etc. Hopelijk levert dit niet te veel problemen voor u op, dank alvast voor uw begrip.

(dit is de 2e versie met definitieve aanpassingen, en correctie voor de U7)

Voorgaande versies:

Update 4 november: er werden een aantal aanpassingen gedaan in het schema die ingaan vanaf maandag 5 november:

  • U8 zal trainen op dinsdag en vrijdag
  • U10R zal trainen op maandag en vrijdag
  • U12P zal trainen op maandag en woensdag

Update 28 augustus: Aanpassing schema U17P & R vanwege beschikbaarheid nieuwe trainer. Ook tijden U10R zijn bepaald, na toevoeging van deze ploeg.

Update 5 juli: Schema keeperstraining toegevoegd.

Update 1 juli: Ten opzichte van het originele schema werden aanpassingen gemaakt voor de U9, U10, U11 en U15. Hopelijk levert dit voor u geen ongemak op.

Hieronder kunnen jullie het trainingsschema voor seizoen 2018-19 vinden. Vanaf de middenbouw (U10 en ouder) trainen de P(rovinciale) en R(egionale) ploegen apart. De ploegindeling zal na de voorbereiding (augustus) gemaakt worden. Voor de maand augustus geldt een apart schema, zie hier.

We verwachten dat dit het definitieve schema zal zijn, tenzij we nieuwe informatie krijgen vanuit de gemeente wat betreft de beschikbaarheid van Diependal. Ter informatie, op dit moment kunnen we Diependal niet gebruiken op de dinsdagen en woensdagen, wat dus betekent dat we op die dagen een veld minder ter beschikking hebben. Hiermee is uiteraard rekening gehouden in het schema. Verder heeft bijvoorbeeld ook de beschikbaarheid van de trainers een rol gespeeld.

Hopende jullie hiermee voorlopig voldoende en duidelijk geïnformeerd te hebben. Bij eventuele vragen, neem gerust contact op Erwin of stuur een mail naar communicatie@kvtervuren.be.