Training november en december: Richtlijnen


Vanwege Covid zullen we een aangepast programma volgen vanaf maandag 16 november tot en met vrijdag 11 december. Buitensport is toegestaan voor spelers van geboortejaar 2008 en later. Dit maakt het voor ons mogelijk training aan te bieden tot en met de U13. We hebben tijdens de herfstvakantie 2 weken pauze genomen, maar we zullen vanaf 16 november doorgaan met trainen om zo onze jeugd een uitlaatklep te bieden en vanwege het belang van hun fysieke en mentale gezondheid. Bedankt aan alle medewerkers die deze trainingen mogelijk maken!

De volgende strikte richtlijnen zullen gelden:

  • Conform de Covid richtlijnen van de overheid zal de training alleen georganiseerd worden voor kinderen van geboortejaar 2008 en later.
  • De training zal georganiseerd worden op 1 centrale locatie (terrein Schonenboomstraat) om als club beter de controle op alles te kunnen houden.
  • Deelname is uiteraard vrijwillig en alleen voor kinderen die zich goed voelen / nergens last van hebben. Ook dient de communicatie van scholen en CLB goed in de gaten gehouden en opgevolgd te worden.
  • Kantine en kleedruimten blijven gesloten. Alle activiteiten zullen buiten plaatsvinden.
  • Ouders wordt afgeraden om langs het veld te blijven staan. Ouders mogen uiteraard wel hun kinderen brengen en halen. Hierbij is het verplicht om een mondmasker te dragen en is er slechts 1 ouder per kind toegestaan.
  • Registratie van de spelers is verplicht, en kan via ons communicatieplatform PSD. Hierin dienen spelers hun aanwezigheid te bevestigen (per activiteit, aan te geven via de kalenderfunctie in PSD).
  • Indien ouders toch om een bepaalde reden wat langer langs het veld moeten blijven staan, dienen ze 1.5m afstand te houden en hun aanwezigheid te registreren. Dit kan via de affiches met QR code die bij de ingang en rondom ons terrein hangen.
  • We beperken onze activiteiten voorlopig tot trainen en eventueel een onderlinge match per leeftijdsgroep. We gaan geen activiteiten tussen verschillende leeftijdsgroepen mixen, en we gaan ook geen vriendschappelijke matchen tegen andere ploegen organiseren.
  • Indien er verschillende groepen na elkaar trainen, zullen we een bepaalde tijdsspanne (15-30 minuten) tussen de twee sessie houden, om zo het inkomend en vertrekkend verkeer goed te kunnen scheiden.
  • Deze richtlijnen gelden vanaf maandag 16 november tot het einde van het jaar. Uiteraard kunnen de richtlijnen op elk moment aangepast worden afhankelijk van de situatie en officiële maatregelen van dat moment.