Trainerscursus C bij KVTD!


Ook interesse om jeugdtrainer te worden? Dit is de kans om dichtbij huis een opleiding te volgen!

Als investering in onze jeugdopleiding heeft KVTD zich bij de voetbalbond aangeboden als ‘gastheer’ voor hun opleidingscursussen. Nadat we vorig seizoen de cursus B mochten aanbieden, zijn we blij dat we dit keer de ‘instap’cursus C (“opleiding Initiator/Getuigschrift C”) toegewezen hebben gekregen. Een ideale kans dus voor onze (aspirant) trainers om dicht in de buurt deze cursus te volgen en zo in het bezit te komen van dit waardevolle diploma.

De cursus zal beginnen op 21 januari en duurt ongeveer 4 maanden, met elke week een sessie op maandagavond. De examens zullen dan in mei plaatsvinden.

De cursus omvat zowel theorie- als praktijklessen. De praktijklessen zullen gedaan worden via (demo)trainingen met de Onderbouw ploegen van KVTD. Alles sessies zullen op ons Berg van Termunt terrein doorgaan.

Deze cursus kan gevolgd worden door zowel mensen die betrokken zijn bij KVTD, als ook door mensen van andere clubs. Inschrijving dient gedaan te worden via de site van de bond:

http://www.voetbalvlaanderen.be/nl/getuigschrift-C 

Voor onze KVTD (aspirant) trainers zal de club ondersteuning bieden in de kosten. Voor meer informatie hierover, en ook voor algemene vragen, neem gerust contact op met Erwin.