Trainers seizoen 2021-22


Het huidige seizoen loopt nog volop, toch zijn we als club al pro-actief bezig om ook onze ploegen & trainers voor volgend seizoen zo vroeg mogelijk in orde te hebben. We zijn goed bezig met de mix van jonge & ervaren coaches in onze jeugdwerking en het groeiende aantal trainers met diploma’s. Voor een groot deel zullen we de posities met onze huidige coaches kunnen invullen, maar we hebben ook interesse om alvast met externe kandidaten in contact te komen.

Ben je of ken je zo iemand? Laat het ons weten! Neem contact op met jeugdvoorzitter Bas Belfi, via basbelfi@hotmail.com. Hij kan als eerste eventuele vragen van je beantwoorden en je in contact brengen met onze technische cel.

KV Tervuren-Duisburg is trotse bezitter van het 2-sterren Foot Pass label en heeft dus ploegen die zowel op provinciaal als regionaal niveau uitkomen. We besteden veel aandacht aan onze jeugdwerking en zijn al een aantal jaren bezig om te investeren in de kwaliteit ervan. Ernaast vinden we het uiteraard ook belangrijk om een toffe club te zijn: Fun is belangrijk en iedereen moet zich bij ons thuis voelen. Kijk gerust eens naar onze missie & visie om een goed beeld te krijgen waar we als club voor staan.

We bieden onze trainers een goede omkadering & ondersteuning aan via onder meer:

  • Een goede structuur via coördinatoren per bouw en onze TVJO
  • Een passende vergoeding
  • Hulp om opleidingen te volgen, bijvoorbeeld via financiële bijdrage of door cursussen bij KVTD te organiseren
  • #1club mentaliteit, met een goede samenwerking tussen trainers onderling, binnen de technische cel en met het bestuur

Ben jezelf een enthousiaste en gemotiveerde trainer, en wil je graag bij een toffe club aan de slag gaan die vol inzet op de jeugdwerking? We horen graag van je!

Neem contact op met KVTD – klik hier.