Toernooi Stefan Noté


Het KVTD Stefan Noté toernooi:

Editie 2019 – 24 & 25 augustus

Ook in 2019 zal KVTD weer het bekende Stefan Noté toernooi organiseren. Zoals altijd zal dit in augustus plaatsvinden, als voorbereidingstoernooi op de competitie. Het toernooi staat open voor U7 tot en met U13 ploegen.

De inschrijvingen zijn op dit moment gesloten.

Zie het programma hier: https://kvtd.kvtervuren.be/sn-toernooi-programma-editie-2019/

Voor vragen of informatie neemt u contact op met Erwin Meheus.

 • Achtergrond:

Het toernooi wordt zoals altijd gespeeld ter ere van onze oud-speler Stefan Noté:

Stefan Noté is een van de vele slachtoffers van de Bende Van Nijvel en speelde als keeper bij het toenmalige Voorwaarts Duisburg. Ondertussen is Voorwaarts Duisburg mee in de fusie gegaan naar het huidige KV Tervuren-Duisburg. Met dit jaarlijkse toernooi voor de jeugd wil KV Tervuren-Duisburg er voor zorgen dat Stefan Noté altijd in onze gedachten blijft. Ter ere van hem ontvangt de beste doelman van het toernooi ook een trofee in zijn naam.

 • Informatie vorige edities:

Ons Stefan Noté toernooi – editie 2018 – vond afgelopen weekend (25-26 augustus plaats). We mogen erg tevreden zijn met het verloop, en we zijn ook erg dankbaar voor de steun van onze vele vrijwilligers! Het weer viel gelukkig erg goed mee, aangenaam voor zowel spelers als toeschouwers. Dank ook aan alle deelnemende ploegen; we wensen jullie een goed seizoen toe, en hopelijk zien we jullie volgende jaar weer terug!

Uitslagen editie 2018:

U8:

 1. Veltem
 2. KVTD
 3. OHL

U9:

 1. Huldenberg
 2. Wijgmaal
 3. OHL

U10:

 1. Haasrode
 2. Alken
 3. Veltem

U11:

 1. KVTD
 2. Kessel-Lo
 3. Tempo Overijse

U12:

 1. Boka United
 2. KVTD
 3. Wemmel

U13:

 1. Londerzeel
 2. Beersel Drogenbos
 3. Tempo Overijse

Foto’s van het hele weekend zijn te vinden op onze Flickr pagina. Wij danken onze 3 (!) fotografen die tijdens het weekend actief waren. Dit heeft heel veel foto’s opgeleverd, blijf de pagina in de gaten houden, er zullen nog foto’s toegevoegd gaan worden.