Toernooi Stefan Noté


Het KVTD Stefan Noté toernooi:

Het KVTD Stefan Noté toernooi wordt elk jaar in augustus georganiseerd, als voorbereiding op de competitie. Het toernooi staat open voor U7 tot en met U13 ploegen. In 2021 voegden we voor het eerst ook een U15 categorie toe.

Editie 2022 zal plaatsvinden in het weekend van 26-28 augustus.

De toernooipagina is te vinden op deze site en inschrijven is vanaf nu (midden april) mogelijk. Zie: https://kvtd.kvtervuren.be/toernooi2022/. 

Voor contact / informatie: toernooi@kvtervuren.be.

Editie 2021 was, na de Covid periode, een groot succes voor iedereen. In het weekend van 27-29 augustus mochten we veel ploegen ontvangen op ons terrein in Tervuren. Voor een sfeerimpressie zie: https://kvtd.kvtervuren.be/toernooi2021/.

  • Achtergrond:

Het toernooi wordt zoals altijd gespeeld ter ere van onze oud-speler Stefan Noté:

Stefan Noté is een van de vele slachtoffers van de Bende Van Nijvel en speelde als keeper bij het toenmalige Voorwaarts Duisburg. Ondertussen is Voorwaarts Duisburg mee in de fusie gegaan naar het huidige KV Tervuren-Duisburg. Met dit jaarlijkse toernooi voor de jeugd wil KV Tervuren-Duisburg er voor zorgen dat Stefan Noté altijd in onze gedachten blijft. Ter ere van hem ontvangt de beste doelman van het toernooi ook een trofee in zijn naam.