Terugblik tornooien (#kvtdontour)


Nu de tornooien erop zitten komt ook een einde aan onze #kvtdontour actie via Social Media. Bedankt aan iedereen die de afgelopen weken heeft meegeholpen om op deze manier KVTD goed op de digitale kaart te zetten!

Een korte terugblik:

In het weekend van 5 en 6 mei trokken veel van onze ploegen naar Hoeilaart om daar aan het tornooi mee te doen. En met succes, want meerdere KVTD-teams wisten met een beker naar Tervuren terug te keren. Zo ontvingen we bijvoorbeeld foto’s van onze U6, U10 en U15. Ook deed dat weekend onze U7 eervol mee in Kampenhout. De verschillende foto’s staan hieronder.

Een week later (12-13 mei) stond een zeer druk weekend op het programma met de uitstap naar Aalter en de deelname van onze U15 en U17 ploegen aan een internationaal tornooi in Nederland. Verder stonden er ‘normale’ tornooien gepland voor de spelers die niet aan de uitstappen deelnamen.

Het werd wederom een succesvol weekend, met een zeer toffe Aalter-dag, goede prestaties in Nederland, en als overige hoogtepunten tornooiwinsten van zowel onze U10 als U11.

Van Aalter en Nederland staan uitgebreidere fotoreportages op onze Flickr pagina.

Van de laatste 2 weekenden mochten we ook nog een aantal foto’s ontvangen. Zo werd de U11 3e op het tornooi van Boka, en haalden de U12, U13 en U14 afgelopen weekend ook nog ereplaatsen.

Kortom, deze laatste weken van seizoen 2017-2018 vormden een mooie afsluiting, waarin onze KVTD ploegen alle technische vooruitgang die zij tijdens het jaar gemaakt hebben konden omzetten in toffe prestaties!

Hopelijk heb je jouw ploeg ook in dit overzicht zien staan; als dat niet het geval is mag je altijd je foto’s doorsturen naar communicatie@kvtervuren.be of zelf posten op je sociale media met als hashtag #kvtdontour.