Stickerboek: we zijn begonnen!


Op vrijdag 25 oktober hebben we feestelijk een start gegeven aan de stickerboekactie. Bedankt aan iedereen die erbij was! Het was erg gezellig en druk in onze kantine! Speciale dank ook aan onze burgemeester Jan Spooren en voorzitter van de RLE (raad voor lokale economie) Rudy van Geel.

Onze voorzitter Tom Verlinden heette Jan en Rudy welkom, waarna symbolisch het eerste boek aan Jan werd uitgereikt. Hierna was het de beurt aan onze aanwezige leden om hun boeken in ontvangst te nemen.

Als feestelijke actie gaven we 2 pakjes gratis aan elk aanwezig lid deze avond. Ook konder er al extra pakjes gekocht worden. Er werd al flink gespaard en geplakt!

Vanaf zaterdag (26 oktober) begonnen ook al de acties bij de deelnemende handelaars. Zij hebben stickers gekregen om in hun winkels te verkopen of bij een aankoop mee te geven. Ook hebben we posters uitgedeeld waarmee ze kunnen laten zien dat ze aan de actie meedoen. Een overzicht van de aangesloten handelaars en hun acties is hier op de site te vinden.

De boeken zijn uitsluitend bij de club te verkrijgen, we hebben een boek voor elk lid. Als je je boek nog niet ontvangen hebt, kun je in de kantine erom vragen.

Veel spaarplezier iedereen!