Communicatie afwezigheden spelers


Bericht communicatie

Vanuit het jeugdbestuur willen we spelers en ouders attent maken op het volgende :

 

KV Tervuren-Duisburg is een bloeiende jeugdwerking met heel wat ploegen die ingeschreven zijn in provinciale en regionale competities. Deze competities worden ingericht door de Belgische Voetbalbond en deze kalenders worden aan het begin van het seizoen opgemaakt. Van zodra deze bekend zijn voor onze ploegen worden deze naar ouders gecommuniceerd zowel op onze website, via onze trainers en op de aanplakborden in de kantine. Uiteraard kunnen hier wijzigingen optreden, maar ook deze worden door trainer en/of club doorgegeven.

De competitiewedstrijden hebben ook plaats tijdens de schoolvakanties ( Krokusvakantie, Paasvakantie ), en ook hier dienen we dus onze jeugdploegen wedstrijden te laten spelen. Om er nu voor te zorgen dat we op tijdig weten welke spelers er niet aanwezig zijn tijdens deze periode is het belangrijk om dit te melden aan de trainer of afgevaardigde. Vakanties, lange weekends, communiefeesten, uitstappen met de jeugdbeweging of school zijn altijd zeer lang op voorhand geregeld, dus die communicatie kan dan ook zeer op tijd bij de trainer of afgevaardigde terecht komen.

Om de verdere organisatie van de wedstrijden te waarborgen en wedstrijden indien nodig te verplaatsen willen wij de spelers/ouders dan ook dringend vragen om deze afwezigheden zo snel mogelijk in het seizoen te melden aan de betreffende trainer en/of afgevaardigde. Liefst per mail. Enkel op deze maner kan het jeugdbestuur wedstrijdschema’s op tijd aanpassen EN vermijden dat er op laatste momenten forfait gegeven moet worden met boetes van de Belgische Voetbalbond als gevolg.

Wij zijn er ons van bewust dat veel spelers/ouders dit nu reeds doen, maar we zouden graag ALLE spelers/ouder willen oproepen om heir mee rekening te houden, zowel voor de resterende periode van dit seizoen als de volgende voetbalseizoenen die er komen.

De jeugdwerking zal ook de trainers aansporen om de vraag hier rond tijdig te beginnen stellen.

Wij hopen op jullie begrip en medewerking.

Het jeugdbestuur van KV Tervuren-Duisburg.