Samenwerkingen

OHL Regional Academy

KVTD is trotse partner van de OHL Regional Academy. Doel hiervan voor OHL is om “de regioclubs ondersteunen bij het verbeteren van hun opleidingsniveau, coaches en spelers. Dat doen we door vooral in te zetten op het delen van onze knowhow en door sterke inhoud aan te bieden.”

Voor meer informatie, zie: https://www.ohlregionalacademy.com/about

Tempo Overijse

KVTD en Tempo Overijse hebben een samenwerkingsverband wat inhoudt dat we onderling informatie / expertise uitwisselen om zo voor beide clubs een win-win situatie te creëren. Met 3 sterren voor hun jeugdopleiding en met de 1e ploeg spelend in de 3e Amateurklasse kan Tempo gezien worden als ‘grotere broer’. Vice versa, kunnen wij met onze 2 sterren en 1e ploeg spelend in 2de Provincale Vlaams Brabant voor Tempo ook een waardevolle & kwalitatieve partner zijn.

Football2Be

Met Football2Be hebben we een overeenkomst om bij KVTD de techniektraining te organiseren die we vanaf seizoen 2021-22 aan onze provinciale ploegen gaan aanbieden. Hierbij maken we wederom een stap vooruit met de kwaliteit van onze jeugdopleiding. Football2Be voegt specifieke technische kennis en vaardigheden toe middels hun gediplomeerde & ervaren trainers. Ook zal F2B regelmatig extra stages bij KVTD organiseren tijdens de vakantieperiodes.