Proficiat aan onze trainers!


Zoals ook in onze missie en visie staat is voor KVTD de kwaliteit van de jeugdopleiding zeer belangrijk. We zijn trotse bezitter van het 2-sterren kwaliteitslabel en dit is voor een groot deel te danken aan onze goede en gemotiveerde groep trainers.

Door opleidingen te volgen kan de kwaliteit nog meer omhoog gaan; we stimuleren onze trainers dan ook om gebruik te maken van het opleidingsaanbod van Voetbal Vlaanderen en om de bijbehorende diploma’s te behalen.

Vandaag mogen we een aantal van onze trainers feliciteren met het behalen van hun diploma’s:

  • Eddy Rooms: behaalde vorig jaar zijn diploma ‘Initiator’ en ging erna meteen door met de vervolgcursus ‘Instructeur B’. Dit diploma heeft hij nu ook behaald! Proficiat Eddy!
  • Wesley Vanderheyden: heeft het afgelopen jaar het lange traject gevolgd om zijn Uefa B diploma te behalen, en het is hem gelukt! Proficiat Wesley!
  • Dirk Verboom en Marcel Vermeire: zijn al in het bezit van het Uefa B diploma en mogen hier nu ook nog eens het diploma Mentor-1 aan toevoegen! Als mentor kunnen zij nu onze overige trainers goed ondersteunen tijdens hun opleidingen. Proficiat Dirk en Marcel!

Verder wensen we ook de andere coaches die momenteel een cursus aan het volgen zijn veel succes toe! Voor meer informatie over de opleidingen van Voetbal Vlaanderen zie: https://www.voetbalvlaanderen.be/trainer