Planning fotoshoot Sep17-18


Op 17 en 18 september zal er een fotograaf langskomen om foto’s te maken van onze spelers & ploegen. Deze foto’s zullen gemaakt worden in het kader van een stickerboek dat we vervolgens willen gaan uitgeven. Hierover later meer.

De originele planning was om de shoot op zaterdag 14 september te doen, maar dit bleek toch niet handig te zijn vanwege de vele uitmatchen die dag. Vandaar dat we het nu rondom de trainingen plannen. De trainingen zullen gewoon doorgaan (tenzij jullie trainer hier andere informatie over stuurt) en de fotoshoot zal voor, tijdens of na de training gedaan worden. We schatten dat dit per ploeg ongeveer 15 minuten zal duren.

Let wel op: de shoots worden in wedstrijdkleding gedaan. De afgevaardigden zijn hiervan op de hoogte. Speler kunnen thuis al hun kousen aantrekken uiteraard, en dan bij aankomst hun shirt en broekje. Kom daarom ajb wat eerder, om je kleding aan te kunnen doen.

Om alles op tijd af te krijgen zal de shoot beginnen om 17u30. We realiseren ons dat dit wat eerder is dan de start van de training, hopelijk bent u in staat op tijd te zijn. Op dinsdag starten we op Diependal vanwege het grootte aantal spelers die daar dan zijn. Op woensdag zal het efficienter zijn om de hele shoot op ons terrein Schonenboomstraat te houden. Ploegen die op Diependal trainen worden gevraagd eerst langs SCB te komen. Excuses voor dit ongemak. Deze shoot is slechts eenmalig, en het was niet gemakkelijk deze planning te maken… Graag uw begrip.

Voor spelers die afwezig zijn: op de ploegfoto zullen deze spelers dan ontbreken, maar we kunnen wel nog individuele foto’s maken. Als je op de dag van je teamfoto niet beschikbaar bent, maar op de andere dag wel, mag je die dag langskomen voor je individuele foto. Dit kan gewoon tussendoor (geen specifieke tijd). Zorg wel dan dat je clubkleding aan hebt voor de foto. Indien je beide dagen niet kunt, zullen we kijken naar andere mogelijkheden.

Indien u niet wenst deel te nemen aan het stickerboek, kunt u dit ook aangeven uiteraard en dan niet aan de fotoshoot deelnemen.

Dit gaat een tof project worden voor de spelers en de club! Bedankt alvast voor de medewerking.

Programma dinsdag en woensdag, 17-18 september (update):