KVTD feestdag 7 december


Op zaterdag 7 december organiseren wij verschillende feesten op een en dezelfde dag! 🙂

Vanaf 15u30 zal Sinterklaas op bezoek komen voor onze onderbouw ploegen, en overige spelers die graag de Sint willen ontmoeten. Broertjes en zusjes zijn uiteraard ook welkom. Speciaal voor KVTD zal de Sint een paar dagen langer in België blijven, dank u Sinterklaasje!

Vanaf 17u00 zal ons Pastafeest beginnen. De kleinsten mogen uiteraard aanschuiven aansluitend op hun Sinterklaasfeest. En de oudere spelers (en vrienden, familie, etc.) zijn vanaf dan (of later) ook zeer welkom. Er zal een pastabuffet à volonté zijn, met verschillende pastasoorten en sauzen (ook een vegetarische optie). Kostprijs: 10 Euro voor kinderen tot 12 jaar, 13 Euro voor iedereen die ouder is.

Vooraf inschrijven voor deze feesten is verplicht. Inschrijven kan zeer makkelijk via deze link:

Inschrijven voor Sinterklaas- en/of Pastafeest

Deze feesten vinden plaats in zaal de Zevenster, naast de markt in Tervuren.

Tevens organiseren wij daar een ‘ruilhoek’ voor iedereen om makkelijk onderling stickers te kunnen ruilen. Deze ruilhoek zal mede mogelijk gemaakt worden door onze stickerboek partner Ifac Service. Zij zullen tevens extra pakjes uitdelen aan de aanwezige kinderen!

Alle kinderen mogen een Sinterklaastekening kleuren en inleveren bij Johan van IFAC Service die aanwezig zal zijn. Voor elk kind zal hij een pakje stickers hebben, en hij zal ook enkele winnaars gaan kiezen die extra pakjes gaan krijgen. Goed jullie best doen met kleuren dus!

De tekeningen zijn ook alvast hier beschikbaar als je er thuis al mee wilt beginnen:

Kortom; dit gaat een zeer toffe dag worden! Zorg dat je erbij bent!