Pasmomenten seizoen 2019-20


Alle jeugdleden van KVTD hebben vorige week een email gekregen met de informatie over de pasmomenten tijdens de zomervakantie:

Ter voorbereiding op seizoen 2019-20 zullen we de onderstaande momenten voorzien om de nieuwe kleding te kunnen passen, te weten: trainingsbroek, trainingsvest, 4-seizoenenvest. Ook de trainers en afgevaardigden kunnen van deze momenten gebruik maken om hun kleding te passen. Deze kleding is inbegrepen in het lidgeld. Wel aandacht hiervoor: kleding zal pas uitgereikt worden indien het lidgeld betaald is. Uiterste betaaldatum: 31 augustus.

We spreiden de pasmomenten tijdens de vakantie zodat iedereen hopelijk een geschikt moment kan vinden. Geef via deze Doodle aub even doorwanneer je van plan bent te komen, zodat we zicht hebben op de te verwachten drukte per moment. Als naam kun je gewoon je familienaam invullen, het is maar om een idee te krijgen van de aantallen per moment.

De eerste 2 momenten zijn zo gepland dat de levering kan plaatsvinden voor aanvang van de competitie. Probeer dus indien mogelijk zeker van deze momenten gebruik te maken:

  • Woensdag 24 juli 18.00-20.30 uur. Locatie: Berg van Termunt.
  • Woensdag 7 augustus 18.00-20.30 uur. Locatie: Berg van Termunt.

Het 3e moment zal pas eind augustus plaatsvinden, voor de mensen die laat terugkomen van vakantie en ook voor nieuwe leden. Levering zal 2 tot 3 weken later plaatsvinden.

  • Woensdag 28 augustus 18.00-20.30 uur. Locatie nog te bevestigen.

We verwelkomen jullie dus graag tijdens een van deze momenten.