#EetmeemetKVTD – Paella


De maand oktober zal bij KVTD in het teken staan van een ‘paella’-clubactie! We nodigen alle leden uit de actie te ondersteunen.

Wat & wanneer?

We hebben een echte kok bereid gevonden om voor KVTD een lekkere, huisbereide paella te gaan maken. Deze kan vanaf nu besteld worden, en kan in het weekend van 23, 24 en 25 oktober opgehaald of geleverd worden.

Er kan gekozen worden voor een volwassenportie a 15 Euro of een kinderportie a 10 Euro. De paella zal goedgevuld zijn, met vis, zeevruchten en kip.

De paella zal per dag vers gemaakt worden, en zal in een bakje geleverd worden waarmee de schotel nog in uw microgolf opgewarmd kan worden.

Ook kan er een bijpassende wijn meebesteld worden, die we dankzij onze partner Dewit Wines mogen aanbieden voor 10 Euro per fles.

De bestellingen zijn nu gesloten! Bedankt voor jullie deelname!

Meer informatie of het afhalen en leveren is hier te vinden.

De betaling mag gedaan worden bij afhaling / levering, en kan zowel via bancontact of cash.

Voor wie?

Iedereen kan bestellen! We hopen uiteraard op zoveel mogelijk bestellingen en roepen onze leden op om hun vrienden, familie, collega’s, etc. te vragen om bij ons een paella te bestellen.

Afhalen kan op vrijdag 23 oktober, zaterdag 24 oktober of zondag 25 oktober. U kunt uw voorkeursdag in het formulier aangeven. Afhaallocatie is onze kantine Berg van Termunt. Het is eventueel ook mogelijk om op zondag de paella ter plaatste te komen eten; we hebben een beperkte capaciteit beschikbaar voor aanvang van de P1 match tegen Liedekerke.

We zullen met een aantal vrijwilligers ook de baan op gaan om de paella thuis te leveren. Levering is mogelijk in de regio ‘groot Tervuren’.

Prijzen te winnen!

Als extra motivatie voor onze spelers om te helpen de actie een succes te maken, bieden we de volgende prijzen aan:

  • Ploegprijs: de ploeg die de meeste paella’s verkoopt mag met het hele team bij onze sponsor frituur Bijou een hapje gaan eten! Een leuke (en lekkere) teambuilding activiteit dus! We gaan hierbij het gemiddelde aantal verkochte paella’s per speler berekenen, zodat elke ploeg (ongeacht aantal spelers) evenveel kans heeft om deze prijs te winnen!
  • Individuele prijs: de speler(s) die het meeste aantal paella’s verkopen belonen wij met een KVTD ‘ziptop’ vest, met logo, ter waarde van ongeveer 45 Euro. Per 100 verkochte paella’s zullen we 1 ziptop als prijs weggeven, dus hoe meer we verkopen, hoe meer winnaars we blij zullen maken! (Er kan 1 ziptop per speler gewonnen worden. Op het einde van het actie maken we bekend hoeveel porties we verkocht hebben, en wie de spelers zijn die het meeste verkocht hebben.)

In het formulier kan aangegeven worden welke ploeg en welke speler met de bestelling gesteund wordt.

(Voor onze spelers: Geef aan je vrienden, familie, etc. dus zeker door voor welke ploeg je speelt, zodat dit goed ingevuld zal worden! Je exacte ploegnaam kun je in PSD vinden, bijvoorbeeld U12PA, U15GM, etc. Voor de onderbouw houden we het simpel: U6, U7, U8 en U9.)

Hopelijk is het allemaal duidelijk! Als er vragen zijn, stuur dan gerust een bericht naar communicatie@kvtervuren.be.

We danken alvast iedereen voor het steunen van deze actie!

#ForzaKVTD #EetmeemetKVTD #SamenSterk

Regelement prijzen:

  • Groepsprijs: we gaan per ploeg het totaal aantal bestelde paella’s delen door het aantal spelers van de ploeg. Dit geeft dan een gemiddelde bestelling per speler. De ploeg met het hoogste gemiddelde getal zal de winnaar zijn. Dit maakt het eerlijk voor alle ploegen, ongeacht de ploeg-grootte. Indien er meerdere ploegen bovenaan staan met een gelijk gemiddelde, dan zal per loting een winnaar aangewezen worden.
  • Individuele prijs: de speler met het meeste aantal bestellingen (we tellen hiervoor alleen de paella mee (per portie), niet de wijn) zal de winaar zijn. We reiken 1 prijs uit per 100 bestellingen, met een maximum van 5 winnaars. Er kunnen dus meerdere winaars zijn indien er veel besteld gaat worden. Indien er meerdere spelers bovenaan staan met een gelijk aantal bestellingen, zal per loting een winnaar aangewezen worden.