Overzicht van ons jeugdseizoen


Erwin

In augustus 2017 zijn we gestart met 21 jeugdploegen die zowel in de provinciale als in de regionale competities hun matchen hebben afgewerkt. In december heeft het jeugdbestuur een noodzakelijke hervorming uitgevoerd en zijn we van twee ploegen U17 naar één ploeg over gegaan.

Dit betekende dat sommige spelers die op regionaal niveau speelden, vanaf januari hun wedstrijden op provinciaal niveau moesten afwerken. Die jongens hebben dit goed gedaan en enorm bijgeleerd.

Onze drie U15  ploegen waaronder één ploeg volledig eerstejaars, hebben een schitterend seizoen afgewerkt. Daar zit toekomst in. In onze middenbouw (U10 tot en met U13) hebben via de jeugdcoördinator en trainers enorme progressie gemaakt. Het resultaat was niet altijd conforme het voetbalspel dat zij brachten. Sommige tegenstanders waren jaloers op onze voetbalwijze en technische vaardigheden. Onze onderbouw (U6 tot en met U9) hebben eveneens een schitterend seizoen afgewerkt. Het technisch vermogen en voetbalinzicht werd dit seizoen enorm aangescherpt.

Als TVJO kan ik zeker tevreden zijn. Een zeer goede samenwerking met het bestuur, enorme inspanningen die onze trainers iedere week brengen, het willen bijleren door de spelers en onze enthousiaste ouders maken van KVTD een rijke club.

Op naar het seizoen 2018 – 2019. Vanaf het volgende seizoen zullen onze U21 spelers van de seniorenwerking afhangen, wat de samenwerking en feeling met de A-kern zal sterker maken.

Laten we werken aan een gelijkaardig seizoen.

Proficiat aan onze eerste ploeg die het behoud in 1ste provinciale hebben behaald.

Erwin Meheus

TVJO KVTD