Nieuw: De Stijn Artois voetbalacademie!


Vanaf september 2019 wordt er een nieuw initiatief gestart met de Stijn Artois voetbalacademie.

Waarom deze voetbal academie?

Het doel is om kinderen een laagdrempelige mogelijkheid te geven om aan de voetbalsport deel te nemen & plezier te beleven. Lessen zullen plaatsvinden op woensdagmiddag na school (1x per week). Inschrijving staat open voor alle kinderen uit de regio: jongens en meisjes, met of zonder voetbalervaring, leden en niet-leden.

Dit initiatief staat dus los van het KVTD lidmaatschap en staat ook open voor leden van andere clubs (en zeker ook voor kinderen die nog niet bij een club zitten).

Misschien willen sommige kinderen graag voetballen maar zich (nog) niet verbinden aan een club of ploeg? Of misschien wil andere voetballende jeugd (o.a. onze leden) graag van de mogelijkheid gebruik maken nog een keer extra te kunnen voetballen tijdens de week? Voor al deze kinderen kan onze academie interessant zijn.

Waarom de Stijn Artois voetbalacademie?

Zoals onlangs te lezen was in het lange interview met Stijn, heeft hij de sprong kunnen maken van de KVTD jeugdopleiding naar de 1e ploeg, waarin hij vervolgens jarenlang een van de belangrijkste spelers & topscorer was. Kortom: een perfect rolmodel voor de voetballende jeugd! Bij zijn afscheid vorig seizoen werd door de club als symbolisch geschenk de vernoeming van de academie aan hem aangeboden.

Heb je interesse om deze academie eens uit te proberen? Voor meer informatie en om in te schrijven kun je contact opnemen via:

kvtdacademie@kvtervuren.be