Missie & Visie


Visie van de Club

KVTD wenst zich te profileren als een sportieve ambitieuze club met een gezond beheer en een uitgesproken keuze voor eigen jeugdspelers.

Daarom is de jeugdopleiding van cruciaal belang en wil KVTD een aantrekkingspunt zijn voor de jeugd van de Druivenstreek.

KVTD wenst een voetbalclub te worden waar elk lid van de vereniging zich thuis voelt en mee wil bouwen aan de toekomst.

Het uitgangspunt daarbij is dat we voetbal spelen en voetbal beleven bij KVTD en dat we dit maximaal toegankelijk willen maken voor iedereen die zich kan identificeren met de doelstelling van de club.

 

Missie van de club

Onder de leiding van de sportieve cel wenst KVTD elk seizoen een competitieve ploeg samen te stellen waar een bijzondere aandacht aan eigen jeugdspelers (talent) gegeven wordt. Het voetbal dat elke ploeg brengt moet de juiste mix zijn tussen aantrekkelijk en efficiënt voetbal. Aantrekkelijk betekent technisch gericht met het accent op snelle balwisseling en een dominant balbezit. Efficiënt betekent duel winnen en koelbloedigheid voor het doel. Waar de sportieve cel de richtlijnen geeft, is en blijft het de verantwoordelijkheid van de trainersstaf om de spelers te selecteren volgens hun aanwezigheid, beleving en inspanning tijdens de trainingen.