Koninklijk Verenigd Tervuren-Duisburg en Carrefour Market Tervuren lanceren voetbalalbum


 bericht-paniniDe Carrefour Market van Tervuren lanceert samen met voetbalclub Koninklijk Verenigd Tervuren-Duisburg (KVTD) eeneigen album met stickers van alle spelers. Wie vanaf deze week zijn boodschappen bij Market in Tervuren doet, krijgt per aankoopschijf van €25 en bij aankoop van deelnemende producten stickers van zijn lokale voetbalhelden.

Het afgelopen voetbalseizoen lanceerden tientallen Carrefour Market-supermarkten een stickeralbum in samenwerking met een plaatselijke voetbalploeg. Carrefour stelde namelijk de voorbije jaren vast dat de Belgen dol zijn op het verzamelen van stickers van ‘hun’ Rode Duivels, maar ook van hun lokale voetbalhelden. Zo ontstond het idee om de lokale clubs hun eigen stickeralbum te schenken, naar het voorbeeld van de alom bekende Panini albums. Door het grote succes wordt dit initiatief dit seizoen verder uitgebreid. Koninklijk Verenigd Tervuren-Duisburg krijgt zo een eigen album met al zijn leden.

Volledig ‘op maat gemaakt’

Voor de club is de actie volledig gratis. De voetbalclub stelt de inhoud van het album en de cover samen. KVTD blikt graag terug op de geschiedenis van de club met foto’s uit de tijd van Koninklijke New Star Tervuren en Voorwaarts Duisburg.

Elke speler krijgt zijn eigen sticker en ook de ploegfoto’s zijn in het album terug te vinden. Alle ploegen komen aan bod, van de U6 tot de veteranen en de damesploeg. In totaal kunnen de supporters 376 stickers sparen.

De leden van de club krijgen hun album van hun Market in Tervuren. De familieleden van de spelers en supporters die het collector’s item van hun favoriete ploeg willen, kunnen het album voor €2 in de winkel aankopen.

Per aankoopschijf van €25

Per aankoopschijf van €25 krijgen klanten in de Market van Tervuren een zakje met 4 stickers. Bij aankoop van deelnemende producten krijgt de klant extra stickers. De deelnemende producten variëren van week tot week. De actie start op 7 november 2016 en loopt tot 29 januari 2017.

Market Tervuren steunt deze sympathieke actie omdat ze perfect aansluit bij haar engagement naar de klanten toe, haar ambitie om bij het lokale leven betrokken te zijn, om grote en kleine clubs een hart onder de riem te steken en om haar klanten dag na dag te blijven aanmoedigen.

De Market van Tervuren is gelegen in de Leuvensesteenweg 74, 3080 Tervuren.

___________________________________________________________________________

Over Carrefour Market:

Carrefour Market is gespecialiseerd in verse seizoensproducten van bij ons en hanteert uiteraard betaalbare prijzen voor al uw dagelijkse aankopen dicht bij huis. Die versheid van de producten valt ook erg in de smaak. Met hun vernieuwde assortiment, aangepast aan de behoeften van de klanten, staan de Markets synoniem voor comfort en moderne dienstverlening, zoals opening op zondag naargelang de wensen van de lokale klanten.

De 436 Carrefour Markets maken deel uit van Carrefour Belgium, een van de grootste supermarktketens van België met zo’n 11.500 werknemers.

***

Neem voor meer info contact op met Carrefour Belgium:

Baptiste van Outryve op 0493 241 884 of per e-mail: baptiste_vanoutryve@carrefour.com

Vera Vermeeren op 02 729 23 41 of per e-mail: vera_vermeeren@carrefour.com