Interview met Loïc Dellaert – speler P1


Loïc Dellaert mag gezien worden als kind van de club: jong begonnen bij KVTD, en momenteel speler van onze 1e ploeg. Dat is iets dat niet veel spelers lukt. We stelden hem een paar vragen over zijn achtergrond en verwachtingen. Bovendien heeft hij ook nog een paar tips voor onze huidige jeugdspelers:

Kun je wat over jezelf vertellen: hoe oud ben je nu, wat is je positie in het veld en wat zijn je sterke punten?

Loïc Dellaert, 19 jaar (06-01-1999). Positie: aanvaller. Sterke punten: gezonde levensstijl en wilskracht.

Wanneer ben je begonnen met voetbal, en heb je altijd bij KVTD gespeeld? Altijd op dezelfde positie?

Ik ben op mijn 9 jaar beginnen voetballen in VKE-Eizer als aanvaller en dit voor 2 seizoenen. Zo ben ik bij KVTD terecht gekomen bij U12 als aanvaller, club met een heel aangename sfeer waar ik me nu nog altijd heel goed voel.

Hoe verloopt de voorbereiding, en wat verwacht je van komend seizoen?

Onze voorbereiding verloopt op zich niet slecht, maar er is nog veel werk aan de winkel.. ?

Wat betreft de verwachtingen van de ploeg is in eerste instantie het behoud in 1ste prov. Wat op zich al een stevige uitdaging is aangezien de kwaliteit van deze reeks dit seizoen. Wat mijn persoonlijke verwachtingen betreft is dit jaar zo veel mogelijk speelminuten af te dwingen wat op zich ook een stevige uitdaging is aangezien de kwaliteit van deze spelerskern! Jonge talentvolle transfers en een stevige en ervaren rijpere garde! Niet van zelfsprekend dus ?

Heb je nog tips voor onze KVTD jeugdspelers? Wat moeten ze doen om later ook in de 1e ploeg te kunnen komen?

Tips geven is aangezien mijn jonge ervaring voorbarig, maar gezien de evolutie van ons voetbal kan ik al misschien meegeven dat een heel gezonde levensstijl samen met hard werken en wilskracht vereisten zijn!

Succes dit seizoen Loïc!