Interview Marcel Vermeire


Marcel Vermeire is een zeer actief lid van onze club. Zo is hij trainer van de U15P maar daarnaast is hij ook actief in bestuur, is hij de beheerder van de KVTD Facebook pagina, organiseert hij de deelname aan het internationaal tornooi en doet hij nog veel meer!

Kun je wat zeggen over je eigen voetbalcarrière?

Ik ben opgegroeid in het buitenland en heb mijn jeugdopleiding vooral in Nederland en Duitsland gevolgd. Als senior heb ik gespeeld in eerste en reserveploegen bij o.a Overijse en Maleizen. Sinds 4 seizoenen ben ik jeugdtrainer geweest van achtereenvolgens de U11, U14 en U15. Ik heb de Trainersdiploma’s C en B al behaald, en ben momenteel bezig met de cursus UEFA B. Ik ben bij KVTD betrokken sinds mijn zoon overkwam in het seizoen 2012 – 2013.

Wat is je motivatie om naast je trainers-rol ook in het bestuur plaats te nemen?

Ik vind het vooral leuk om zowel achter de schermen als op het veld te proberen om organisatie, communicatie en kwaliteit van de jeugdopleiding telkens te helpen verbeteren maar ik haal ook veel plezier uit de sociale contacten en gewoon het heel veel bezig zijn met voetbal in het algemeen.