Interview Erwin Meheus


Erwin

Erwin Meheus is onze ‘man met het plan’, ons technisch genie die als TVJO (Technisch Verantwoordelijke Jeugd Opleiding) de leiding heeft over de volledige jeugdopleiding van KVTD. Wij stelden hem een paar vragen:

Kun je ons wat vertellen over jouw ervaring als speler en / of trainer?

Ik ben speler geweest bij VEE Aalter (4e nationale) en KVC Eeklo (ook 4e nationale). Erna jeugdtrainer bij Tielt Sport, FC Assent, Herent, FC Diest, Wolfsdonk Sport en TW 3000. Ik ben ook nog als trainer eerste ploeg actief geweest bij Tielt Sport en Wolfsdonk Sport, en als jeugdcoördinator bij Wolfsdonk Sport, KVK Tienen en KV Woluwe-Zaventem. Bij Wolfsdonk Sport was ik ook nog TVJO en nu dus hier bij KV Tervuren-Duisburg.

Dat is een indrukwekkende carrière! Hoe lang ben je nu bij KVTD betrokken en kun je wat zeggen over jouw motivatie om in het bestuur te zitten?

Dit is nu mijn derde jaar bij KVTD. We hebben een prettige samenwerking als jeugdbestuur, en met mijn ervaring van 40 jaar in het voetbal streef ik ernaar de jeugdtrainers en spelers veel bij te leren.