Aanmelden nieuwe leden


Heb je interesse om je kind aan te melden bij KVTD? We zetten de stappen hier even op een rijtje:

Procedure om aan te melden:

  1. Allereerst dient iedereen gebruik te maken van het aanmeldingsformulier, te vinden hier op onze site. Let op dat alle vakken ingevuld zijn! (indien iets niet van toepassing is, kunt u gewoon nvt of iets dergelijks invullen)
  2. Nadien zal onze technische cel (jeugdwerking) contact opnemen om een aantal introductie-trainingen te plannen:
    • Voor de U6 en U7 categorieën voorzien wij drie trainingen alvorens de speler aangesloten kan worden. (Indien kinderen al aan een initiatiesessie meegedaan heeft, kan ook meteen al ingeschreven worden. We willen kinderen vooral de kans geven eens mee te doen en zeker te zijn dat ze in willen schrijven).
    • Voor de overige (oudere) categorieën voorzien wij drie ’test’-trainingen. Dit helpt van beide kanten om club of speler te leren kennen. Erna zal de technische cel beoordelen of tot aansluiting overgegaan kan worden en bij welke ploeg.

KVTD staat open voor alle jeugd uit Tervuren, Duisburg en omstreken! Wij zijn trots op ons 2-sterren provinciaal label, en streven een kwalitatieve maar zeker ook plezierige opleiding na. Je kunt alles over onze opleidingsfilosofie lezen in onze opleidingsplannen.

Heb je hier vragen over, of wil je graag eens met iemand van de club spreken? Stuur gerust een bericht naar communicatie@kvtervuren.be.