Initiatiedagen


De initiatiesessies zijn nu voorbij en wij nemen een ‘zomerpauze’. Aanmelden is echter nog steeds mogelijk, u zult dan uitgenodigd worden om in augustus 3x vrijblijvend mee te doen. Aanmelden kan hier via de site:

Voor kinderen (en hun ouders) die graag eens willen komen kijken en meedoen bij KV Tervuren-Duisburg, zullen we in mei 3 initiatiesessies organiseren. Op 11 en 12 mei organiseerden we onze ‘vriendjesdagen’, maar ook de volgende weken is het weer mogelijk om mee te komen doen! We hebben nu nog 1 week over; volgende week op dinsdag 25 en woensdag 26 mei.

Deelname is gratis maar het is wel nodig om vooraf aan te melden via onderstaand formulier. Deze sessies zullen doorgaan op ons terrein Schonenboomstraat in Duisburg. De deelnemers zullen kunnen meedoen aan de training van hun leeftijdsgenoten (en kunnen dus meetrainen met onze huidige ploegen).

  • Op dinsdag 25 en woensdag 26 mei zullen algemene initiatiesessies zijn: Iedereen is welkom. Dit is met name voor kinderen geboren tussen 2013 en 2016 (om volgend seizoen te spelen in onze U6, U7, U8 of U9) maar oudere spelers zijn zeker ook welkom.

Als je na deze sessies de smaak te pakken hebt, kun je je aanmelden als lid voor volgend seizoen (start in augustus). Aanmelden als nieuw lid kun je hier via de site doen: https://kvtd.kvtervuren.be/aanmelding-nieuwe-leden/

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via communicatie@kvtervuren.be.