Initiatiedagen


De initiaties zijn nu afgelopen!

Je kunt je wel aanmelden om lid te worden. Je zult dan uitgenodigd worden om in augustus 3x (vrijblijvend) mee te komen doen. Daarna kan dan tot aansluiting overgegaan worden. Aanmelden kan via onze site:

Informatie over de initiaties (het is niet meer mogelijk om in te schrijven).

Voor kinderen (en hun ouders) die graag eens willen komen kijken en meedoen bij KV Tervuren-Duisburg, zullen we in mei 3 initiatiesessies organiseren. Op de woensdagen 11, 18 en 25 mei kunnen kinderen vrijblijvend mee komen trainen. Deze sessies zullen doorgaan van 16.00 uur – 17.30 uur, op ons terrein Schonenboomstraat.

Deelname is gratis maar het is wel nodig om vooraf aan te melden via onderstaand formulier. De deelnemers zullen kunnen meedoen aan de training van hun leeftijdsgenoten (en kunnen dus meetrainen met onze huidige ploegen).

De sessies zijn met name gericht op kinderen uit de geboortejaren 2014-2017 voor onze U6-U9 ploegen volgend seizoen. Ben je al ouder maar heb je ook interesse om te voetballen? Je kunt gerust ook aanmelden en we zullen dan bekijken op welke dag we je kunnen indelen bij een gepaste groep.

Als je na deze sessies de smaak te pakken hebt, kun je je aanmelden als lid voor volgend seizoen (start in augustus). Aanmelden als nieuw lid kun je hier via de site doen: https://kvtd.kvtervuren.be/aanmelding-nieuwe-leden/

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via communicatie@kvtervuren.be.