Informatie betreffende mogelijke herstart trainingen 18 mei


Bericht aan onze leden, als ook gedeeld per email op 14/05:

Beste leden, beste ouders,

naar aanleiding van de aangekondigde versoepeling van de maatregelen door de veiligheidsraad gisteren, waaronder de mogelijkheid om vanaf 18 mei weer buiten te gaan trainen, zijn we als club uiteraard de mogelijkheden aan het bekijken. Dit in overleg met de gemeente.

De gemeente heeft ons laten weten pas dinsdag (19 mei) de richtlijnen voor de Tervuurse verenigingen te kunnen delen. We zullen daarop moeten wachten dus.

Tegelijkertijd hebben we wel ook al in detail de richtlijnen van de KBVB kunnen bekijken (zie document op site KBVB). Deze zijn zeer strikt en zeker niet makkelijk om als club aan te voldoen. Ook gaat het gepaard met grote verantwoordelijkheden die wij als club gezamenlijk, maar ook als trainers individueel, moeten nemen die in onze amateur/vrijwillige context niet zo evident zijn.

Wij begrijpen dat de verwachtingen hooggespannen zijn, maar eventuele hervatting moet haalbaar en met zo min mogelijk risico zijn voor zowel spelers als trainers en bijkomende begeleiding. Een conclusie zal dus pas voor volgende week zijn.

Bedankt alvast voor jullie begrip, en met sportieve groet,

Bestuur KV Tervuren-Duisburg