Geslaagde editie 2018, Stefan Noté toernooi


Afgelopen weekend (25-26 augustus) organiseerden wij ons jaarlijkse Stefan Noté toernooi. In totaal 49 (!) ploegen streden om de bekers. U kunt de uitslagen (top3) per categorie op onze toernooi pagina vinden.

Wij bedanken vooral onze technisch directeur Erwin Meheus als organisatorisch mastermind achter dit toernooi. Hij is al maanden geleden begonnen om de bezoekende clubs aan te schrijven en alle inschrijvingen bij te houden. Ernaast heeft hij ook het schema voor afgelopen weekend gemaakt en vanuit het secretariaat in de gaten gehouden. Het verliep allemaal zeer soepel; Erwin bedankt!

Verder zijn wij uiteraard ook zeer dankbaar voor alle vrijwilligers die zich tijdens het toernooi in verschillende rollen hebben ingezet! KVTD heeft zich als club zeker weer eens van de goede kant laten zien! Bedankt allemaal!

En dan ook nog dank aan de 3 (!) fotografen die tijdens het weekend rondliepen langs ons veld. Dit heeft zeer veel mooie foto’s opgeleverd, een aantal staan al op onze Flickr pagina, en er zullen de komende dagen nog meer worden toegevoegd. U kunt ze vanaf uw laptop / computer in verschillende formaten downloaden van de Flickr site.