KVTD Paaskamp 2018


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 03/04/2018 - 06/04/2018
Hele dag

Locatie
KVTD - Schonenboom

Categorieën


Zoals ieder jaar organiseert KVTD een Paasvoetbalkamp. Editie 2018 vindt plaats van dinsdag 3 april tot en met vrijdag 6 april 2018. Inschrijvingen voor 15 maart 2018 via mailadres meheus.e@proximus.be. Dit voetbalkamp is voorzien voor spelers geboren tussen 2004 en 2012, voor zowel leden als niet-leden.

De bijdrage voor deelname aan het Paasvoetbalkamp bedraagt 150 Euro en kan overgeschreven worden op nummer BE36 8601 0056 9881 met de vermelding naam, geboortedatum en voetbalkamp. In geval van meerdere kinderen uit hetzelfde gezin geldt vanaf het 2e kind een gereduceerd tarief van 130 Euro. (Tip: de mutualiteit geeft vaak een tegemoetkoming voor deelname aan sportkampen, check dit even!)

De opvang zal plaatsvinden op het terrein in Schonenboom te Duisburg. Tijdens de dag maken we gebruik van zowel Berg Ter Munt als Schonenboom. Enkel vrijdagnamiddag en avond zal het programma doorgaan op Berg Ter Munt. De middagmalen gaan door in de kantine van Berg Ter Munt. De verplaatsing van Schonenboom naar Berg Ter Munt en omgekeerd worden via bus uitgevoerd.

Woensdag 4 april gaan wij een bezoek brengen aan het stadion van STVV (Sint-Truiden) alwaar wij een rondbegeleiding van het stadion zullen doen en een trainingssessie van het A-elftal zullen bijwonen. Op vrijdagnamiddag vanaf 15u zal de Penalty Cup 2018 doorgaan op Berg Ter Munt. Alle ouders zijn welkom om de spelers aan te moedigen. Het spaghettifestijn waar alle deelnemers aan het voetbalkamp gratis kunnen deelnemen, zal ook doorgaan in de kantine Berg Ter Munt en dit na de Penalty Cup. Ouders die graag deelnemen aan onze spaghettifestijn kunnen dit aan de democratische prijs van 10 euro, cash te betalen aan de ingang van de kantine.

Wij kijken ernaar uit om de voetballende jeugd met open armen te ontvangen op het veld van Duisburg op dinsdag 3 april 2018!