Internationaal toernooi Ijsel Trophy


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10/05/2018 - 13/05/2018
Hele dag

Locatie
Gemeentelijk sportpark Wijhe

Categorieën


Aan het einde van het seizoen 2017-2018 vertrekken de ploegen van de bovenbouw traditiegetrouw naar een toernooi in het buitenland. Dit keer is de keuze gevallen op de Ijssel Trophy in Wijhe bij Zwolle gevallen.

In het lange weekend 10/05/2017 t/m 13/05 zullen 2 ploegen van de U15 en 1 ploeg van de U17 voetballen tegen Franse, Duitse, Deense, Belgische en Nederlandse ploegen om uiteindelijk kans te maken op de beker van het toernooi. Daarnaast zijn er nog andere activiteiten zoals de penalty-cup.

Overnachten doen we in het Summer Camp in Heino wat volledig ter beschikking is van alle deelnemende ploegen. Hier is zwembad , groot voetbalveld, disco en restaurant voor ontbijt en avond eten voorzien op een afgesloten en beveiligd domein.

Een geweldige ervaring vol voetbal en plezier en een waardige afsluiter van het voetbalseizoen.

Verdere info over het toernooi : http://www.euro-sportring.com/nl/toernooien/ijssel-trophy

Verdere info over de verblijfsplaats : https://heino.nl/

De inschrijvingen zijn al volop bezig, maar er zijn nog enkele plaatsen vrij bij zowel de U17 als de U15. Dus als je gemotiveerd bent om te voetballen en zin hebt om een mooi voetbalweekend mee te maken, dan kan je voorlopig nog inschrijven. Meer informatie bij de trainer van je ploeg of op het mail adres marcel.vermeire@skynet.be