Info-vergadering voor de ouders


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 04/10/2017
18:15 - 21:00

Locatie
Kantine Schonenboom

Categorieën


Aan alle jeugdleden en hun ouders

Beste leden en ouders,

We hebben de jeugd-informatieavond helaas een paar keer moeten uitstellen, maar we willen het zeker alsnog graag door laten gaan aangezien het een goed moment is om alle nuttige informatie met jullie te delen en om iedereen de kans te geven vragen te stellen. We kunnen nu met vertrouwen de volgende sessies bevestigen:

Woensdag 4 oktober, 2 sessies op 1 avond:

  • Sessie 1: 18.15-19.30
  • Sessie 2: 19.45-21.00

Het idee is om de sessies ongeveer samen te laten vallen met de trainingstijden hetgeen hopelijk handig is voor de ouders i.v.m. het brengen en ophalen van de kinderen. We voorzien 1 uur presentatietijd en vervolgens 15 minuten voor het stellen van vragen. De agenda zal zijn:

  • Tom Spooren, voorzitter jeugdbestuur: Welkom en introductie
  • Erwin Meheus, technisch verantwoordelijke jeugdopleiding: Technisch beleid
  • Bas Belfi, communicatieteam: Communicatie
  • Vraag en antwoord

We hopen uiteraard u te mogen verwelkomen tijdens deze avond. Normaal gezien is sessie 1 voorzien voor de onder- en middenbouw (U6 t/m U13) en sessie 2 voor de bovenbouw, maar het is geen probleem als u liever later of vroeger wilt komen. Het overgrote deel van de informatie zal hetzelfde zijn in de twee sessies.

Om een idee te krijgen van de mogelijke opkomst zou het handig zijn als u op deze mail wilt antwoorden en laat weten of u komt (met hoeveel personen) en voor welke sessie (1 of 2).

Bedankt wederom voor uw aandacht, en hopelijk tot volgende week!