Evenementen


KVTD organiseert jaarlijks verschillende evenementen waarvan we hier een overzicht geven:

  • Stefan Note toernooi: Ons jaarlijks toernooi vindt altijd plaats in de 2e helft van augustus. Als voorbereiding op de competitie nemen ploegen uit de verre regio deel tijdens een weekend op ons veld te Duisburg. Toernooi wordt georganiseerd voor U7 tot en met U13 ploegen.
  • Deelname internationaal toernooi: Voor onze U15 en U17 spelers bekijken we elk jaar de mogelijkheid om aan een buitenlands toernooi deel te nemen. Zo werd in 2019 deelgenomen aan het toernooi van Huizen, Nederland. In 2020 en 2021 is dit helaas niet kunnen doorgaan vanwege de Corona situatie. Nu in 2022 zullen we deelnemen aan een toernooi in Dusseldorf, Duitsland.
  • Stages: Het Paaskamp is ook een echte traditie en iets waar veel leden al lang van te voren naar uitkijken. Het Paaskamp vindt plaats tijds een van de twee weken van het Paasverlof. Gericht op spelers uit de U6 tot en met de U13, voor zowel leden als niet-leden.
  • Academie Stijn Artois: Sinds september 2019 is deze academie gestart om een laagdrempelige formule aan te bieden om aan de voetbalsport deel te nemen. Met veel nadruk op ‘fun’ kunnen kinderen 1x per week (woensdagmiddag) aan een training deelnemen. Deze academie is vooral gericht op niet-leden; kinderen die graag de voetbalsport willen proberen maar (nog) niet zich 3x per week willen commiteren.