De toekomst van onze club: de jeugd


DSC_5663KV Tervuren-Duisburg is gestart met 21 jeugdploegen met 276 jeugdspelers. Onze visie dat iedereen welkom is bij KV Tervuren-Duisburg werd hierbij toegepast. De begeleiding van onze jeugdspelers wordt uitgevoerd door 26 jeugdtrainers. Onze missie om verzorgd, aantrekkelijk en aanvallend voetbal te brengen werd eveneens hier bereikt.

Er werden verschillende jeugdspelers onder de 18 jaar doorgeschoven naar onze tweede ploeg. Momenteel zijn er verschillende jeugdspelers onder de18 jaar die samen trainen en spelen met ons eerste elftal. Onze visie om eigen jeugd de kans te geven bij het eerste elftal wordt volledig toegepast.

Dit kan enkel door een goede opleiding van onze jeugd.

Tijdens de eerste ronde zijn er verschillende jeugdploegen die een mooi resultaat hebben neergezet. Vandaar dat ze in de tweede ronde sterkere tegenstanders moeten bekampen. Misschien zal ons resultaat iets minder zijn, maar de progressie eens zo groot.

Onze doelstelling tijdens de tweede ronde is dan ook dat zoveel mogelijk spelers progressie maken. In die mate dat we zoveel mogelijke jeugdspelers kunnen doorschuiven naar het eerste of tweede elftal.

Het volgende seizoen starten we zeker met een ploeg U21 zodat alle spelers de kans krijgen om te voetballen bij KV Tervuren-Duisburg.