Containerkleedkamers voor KVT-D


 

De voorbereidende werken van de nieuwe tijdelijke kleedkamers is gestart . In afwachting van de renovatie van de oude kleedkamers worden er nu containers geplaatst.

Drie jaar geleden werd er een kunstgrasveld op het voetbalveld KVT-D (Duisburg) aangelegd. Bijgevolg  konden meer jeugdploegen op het veld  trainen en spelen, maar tegelijkertijd waren de huidige kleedkamers niet meer in orde.

 

Mario Van Rossum (schepen van Sport):”Dat aantal was te weinig voor het aantal ploegen dat hier speelt. Daarom zullen we de capaciteit verdubbelen. We zijn momenteel bezig met het plaatsen van twee extra kleedkamers en een douchecel. Die installatie zou snel achter de rug moeten zijn. We hopen de kleedkamers klaar te hebben voor de start van het bouwverlof en uiterlijk vóór ons jaarlijks Stefan Note-tornooi eind augustus.”

De containers worden geplaatst in afwachting van een volledige renovatie van de kleedkamers.

Mario Van Rossum:“De definitieve plannen voor de nieuwe kleedkamers zullen pas voor volgende legislatuur zijn (na oktober 2018). Dat zal dan waarschijnlijk bestaan uit twee verdiepingen, maar verdere details moeten nog uitgewerkt worden »

Olivier Koekelbergh (Voozitter KVT-D):”Wij denken aan de toekomst van onze club. We moeten onze infrastructuur verbeteren. Daarom beginnen wij (met de steun van de gemeente) het werk in Schonenboom en in Berg van Termunt . We zijn in P1 en we zijn van plan om daar te blijven. Dit jaar creëren wij een ploeg U21 om de overgang tussen jeugd- en seniorenvoetbal te vergemakkelijken. We zijn op de goede weg. De jeugd  is in goede handen (Erwin (Meheus – TVJO) en wij beschikken over een competitieve P1 voor volgende seizoen ».