Carré de Zilveren Voetbal: Stijn Artois voor de 4de keer “Topschutter”


Bericht Artois

Carré de Zilveren Voetbal: de topscorers van alle Vlaamse provincies ontvangen er hun trofee.

Eén van de laureaten is Stijn Artois, “The” spits of de nr 9 van KV Tervuren-Duisburg.

Stijn Artois: “Ik ben dit seizoen voor de vierde keer topscorer en telkens beleef ik er enorm veel plezier aan. Mijn snelheid is met de jaren misschien wat afgebot, maar fysiek ben ik steeds tiptop. En ik stond er, hé. De 9 is mijn positie. Daar wil spelen, al neem ik zonder morren de andere taken die de trainer me oplegt op mij. Ik kwam mee verdedigen en nam mijn plaats in de muur in. Met mijn extra centimeters ben ik daar meer van nut dan een kleinere Delmotte of Van Roy. Maar bij elke aanval stond ik er, in de rechthoek aan de overkant. En door mijn positiespel ben ik dodelijk, daar waar vroeger mijn meeste goals door mijn snelheid tot stand kwamen.”

 

Olivier Koekelbergh :“ Voor de 4de keer mocht Stijn Artois de Zilveren Bal ophalen in Dancing Carré . Het is een prachtige prestatie van onze nummer 9 van onze eerste ploeg en de trainer van onze U13 Prov. Ik wil nog zeggen: Schitterend voor KVTD en proficiat aan Stijn “.

KV Tervuren-Duisburg vierde opnieuw de dubbel: Artois is topscorer en de club promoveert opnieuw naar P1.

Stijn Artois:

Geboren : 11 juni 1986 

Beroep: regent Lichamelijke Opvoedign en biologie aan het SMO in Overijse. 

Palmares : Dit seizoen voor de vierde keer topscorer in P2. 

Aantal doelpunten: 31