#BedanktScheids


Vanaf zaterdag 6 oktober begint de ‘week van de official’. Ook wij van KVTD spreken uiteraard graag onze waardering uit voor de ‘mannen in het zwart’. Het is geen gemakkelijke taak, en tegelijk wel een heel belangrijke. Zonder scheidsrechters zouden we immers geen matchen kunnen spelen… We vragen iedereen daarom respect en waardering te tonen voor de arbiters. Niet alleen komend weekend, maar gewoon altijd.

In het kader van deze actie schrijft onze voorzitter Tom Verlinden het volgende:

“Scheidsrechters zorgen ervoor dat wedstrijden door kunnen gaan en op een leuke en sportieve manier verlopen. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en/of de club en daar mogen ze voor in het zonnetje worden gezet. Ze grijpen in als je een overtreding maakt en kennen je een vrijschop of een penalty toe als je daar recht op hebt. Scheidsrechters zijn onmisbaar op het sportveld.

Tijdens de Week van de Scheidsrechter kun je je waardering voor hen uitspreken. Wij als voetbalclub gaan dit ook doen en vragen dit weekend aan zowel de tegenstrever als de spelertjes, trainers en afgevaardigden van KVTD zelf om na de wedstrijd hun waardering uit te spreken naar de scheidsrechters toe in de vorm van een handshake en een welgemeende DANK U WEL SCHEIDS. Ook zal de club zijn waardering uitspreken in de vorm van een wel gepast geschenk aan onze scheidrechters die belangeloos hun job met hart en ziel uitvoeren.”

Namens KVTD, Tom Verlinden, voorzitter.