Aankonding: Toernooi sponsor!


Met trots en blijdschap kondigen we aan dat we voor ons jaarlijkse Stefan Noté toernooi een exclusieve sponsorovereenkomst hebben kunnen sluiten voor de editie van dit jaar. Huxley heeft toegezegd ons toernooi (en dus: onze vereniging) te willen steunen. Dit is voor de club een enorme opsteker in deze moeilijke Covid periode. We kijken er dan ook al naar uit om in augustus weer ons toernooi te gaan organiseren!

Het Huxley Stefan Noté toernooi zal plaatsvinden in het weekend van 28 en 29 augustus. Verdere details over het programma zullen later nog gedeeld worden. De nodige informatie is al te vinden op onze website en het is voor geïnteresseerde clubs vanaf nu ook mogelijk om ervoor in te schrijven: https://kvtd.kvtervuren.be/toernooi2021/ 

Kurt Schreurs van sponsor Huxley laat weten: 

“In het verleden hadden wij met het moederbedrijf SThree al eens de winterjassen van de jeugd gesponsord en die samenwerking was erg goed bevallen. Toen KVTD onlangs met een tof plan kwam om onze naam aan hun toernooi te verbinden, waren we als snel enthousiast. Voor ons is dit een goede mogelijkheid om onze naamsbekendheid van het merk Huxley in de regio te vergroten terwijl we tegelijk ook KV Tervuren-Duisburg ermee kunnen steunen. De club speelt een belangrijke rol in het leven van de Tervuurse jeugd en we willen op deze manier een steuntje in de rug geven tijdens, ook voor het verenigingsleven, een moeilijke Covid periode.” 

Namens KV Tervuren-Duisburg is ook jeugdvoorzitter Bas Belfi enthousiast over deze samenwerking: 

“We zijn bij KVTD al druk bezig met het seizoen 2021-22 waarin we naar jaarlijkse gewoonte altijd starten met ons eigen toernooi tijdens het laatste weekend van augustus. We willen de hele Covid situatie uiteraard liefst zo snel mogelijk vergeten, en kijken liever vooruit naar al het moois dat hopelijk weer komen zal. We spraken in dit kader met Huxley over de mogelijkheden om onze jeugdwerking te steunen en uit die gesprekken kwam dit toffe idee naar voren om ons toernooi exclusief te sponsoren. Voor de club is dit een zeer goede en welkome ondersteuning waarvoor we onze sponsor Huxley alvast zeer dankbaar zijn!”. 

Heeft u hier vragen of opmerking over, neem dan gerust contact op via communicatie@kvtervuren.be.  

Meer informatie over de sponsor: De recruitment consultants van Huxley hebben een uitgebreid netwerk aan specialisten en werkgevers die actief zijn in Banking & Finance, IT en Engineering. https://www.huxley.com/nl-be/