A-Ploeg terug naar Eerste Provinciale seizoen 22-23

Beste voetballiefhebbers,

Met grote vreugde en trots willen we jullie meedelen dat voetbalclub KVTD na een ongelofelijk seizoen terugkeert naar 1ste provinciale. Deze prestatie zou niet mogelijk zijn geweest zonder de ongeziene inzet van al onze spelers en trainers. We willen hen dan ook van harte bedanken voor hun onvermoeibare inspanningen om dit doel te bereiken.

Daarnaast willen we ook onze waardering uitspreken voor al onze vrijwilligers die zich dag in, dag uit inzetten om ervoor te zorgen dat alles achter de schermen soepel verloopt. Hun toewijding en harde werk zijn van onschatbare waarde voor onze club.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar ons bestuur en in het bijzonder naar de sportieve en technische cel. Zij zijn dagelijks bezig met het begeleiden en ondersteunen van elke speler en de gehele trainersstaf. Hun toewijding en professionaliteit zijn van onschatbare waarde voor het succes van onze club.

Maar laten we ook onze supporters niet vergeten. Jullie spelen een essentiële rol als de 12de man op het veld. Met jullie onvoorwaardelijke steun en gepassioneerde aanmoedigingen hebben jullie onze spelers naar elke overwinning geschreeuwd. Jullie enthousiasme en betrokkenheid zijn onmisbaar en we zijn dankbaar voor jullie toewijding.

Laten we samen genieten van dit succes en vooruitkijken naar de toekomst. Met de inzet van al onze betrokkenen zijn we ervan overtuigd dat KVTD een prachtige toekomst tegemoet gaat in 1ste provinciale. We rekenen op jullie blijvende steun en betrokkenheid, want samen zijn we sterker dan ooit.

Met sportieve groeten

Koninklijk Verenigd Tervuren Duisburg