Club

Beste sportvrienden,

Welkom op de website van Koninklijk Verenigd Tervuren Duisburg.

Deze club is ontstaan uit de samensmelting van de voormalige clubs ‘Koninklijk New Star Tervuren’ en ‘Voorwaarts Duisburg’. Na een heel aantal vergaderingen en veel “water bij de wijn” door beide partijen, kon het gezonde en sportieve verstand zegevieren.

Ik durf met enige trots te zeggen dat ik fier ben om van deze clubvoorzitter te (mogen) zijn. Ik word omringd door een geweldig bestuur en – indien mogelijk – nog geweldigere medewerkers. We zijn uitgegroeid tot een echt blauwwit front met trouwe supporters, die iedere week talrijk aanwezig zijn om onze spelers een hart onder de riem te steken.

Inmiddels bieden we twee- tot driewekelijks leerrijke ervaringen van sport, spel, teamgeest en ontspanning aan, aan maar liefst >380 jeugdspelers, die zich zowel op provinciaal als op regionaal niveau kunnen uitleven. Dit alles wordt perfect ondersteund door ons jeugdbestuur met zijn schitterende TVJO, Technisch directeur, coordinators, trainers, etc…

Bij de senioren spelen we met 2 eerste ploegen: een in 4e provinciale en een in 2de provinciale. Verder beschikken we ook over een Reserve- en een Veteranen-ploeg. En last but not least, ook onze Vrouwenploeg.

Kortom, KV Tervuren-Duisburg is een grote en bruisende vereniging binnen onze gemeenschap; een vereniging om trots op te zijn!

Sportieve groet van een trotse voorzitter,

Tom Verlinden

Voorzitter van KV Tervuren-Duisburg