100% Foot ! 100% Fun! 100% KVT-D !


Bericht Kamps 2017/1Het voetbalkamp bij KV Tervuren-Duisburg vond plaats van 11 tot en met 14 april 2017. Er zijn 65 spelers die hebben deelgenomen aan dit voetbalkamp.

Deze spelers werden begeleid door 11 jeugdtrainers.

Op een zonnige dinsdagmorgen kwamen de eerste deelnemers toe op het terrein in Duisburg Schonenboom. Dit was de echte start van het voetbalkamp.

De kinderen werden door de TVJO en jeugdsecretaris opgevangen. Eveneens waren er drie jeugdtrainers voorzien die voor animatie zorgden tijdens de opvang van de spelers.

Vanaf 9u werden de trainingssessies gestart zowel op het terrein in Duisburg als op het terrein in Tervuren. De verplaatsing van Duisburg naar Tervuren werd georganiseerd door een bus.

Iedere middag werd er een kindvriendelijke warme maaltijd aangeboden. Als ik zag dat sommige spelers tot driemaal toe aanschoven voor een bordje eten, was ik overtuigd dat het eten lekker was. Rons 10u en 15u werd er nog een versnapering gegeven aan de spelers. Wafels en fruitsap waren zeer welkom en werden door de spelers enorm gewaardeerd.

De trainingssessies werden hoofdzakelijk uitgebouwd op technische aspecten zoals dribbelfestival, passing, balaanname. Uiteraard werd iedere trainingssessie afgesloten met een wedstrijdvorm. Omdat er op de laatste dag van het voetbalkamp een penalty cup werd georganiseerd, konden de spelers alle dagen oefenen op het nemen van een penalty. Op donderdagvoormiddag zijn onze jongens vanaf U10 gaan zwemmen in het zwembad in Overijse. Een leuke ervaring voor deze jongens.

Bericht Kamp 2017/2Vrijdag werd het voetbalkamp afgesloten met onze penalty cup en spaghettifestijn waaraan ongeveer 200 personen hebben deelgenomen.

Iedere winnaar van de penalty cup werd beloond met een mooie beker.

Het was een zeer leuke stage. De kinderen waren enorm enthousiast.

Omdat het kind centraal staat tijdens een dergelijk voetbalkamp, werd het fun aspect volledig toegepast.

Hopelijk hebben alle kinderen een fijne week gekend en dit voetbalkamp is zeker voor herhaling vatbaar.

Erwin Meheus

TVJO – KV Tervuren-Duisburg

 

Foto’s: kamp 2017