U9P-A


Over de ploeg

Hallo iedereen, wij willen ons graag even voorstellen: de U9 van KV Tervuren-Duisburg!

Een toffe bende die elke week enthousiast samen traint en hun matchke speelt, met ook een aantal nieuwe accenten:

Enerzijds verwelkomen we dit seizoen acht nieuwe spelers, onder andere uit de Hoeilaart talentvijver maar ook met dank aan de Celtic en Feyenoord school! Een sterke aanvulling op onze jeugdige kern kampioenen die nu al voor hun derde seizoen trots de clubkleuren en coole trainingsvesten van KVTD dragen.

Anderzijds begeleiden we deze grote en diverse groep dit jaar met een wat uitgebreider trainersteam. Een plezante mix van de ervaring en nieuw bloed. Met duidelijke afspraken, en extra aandacht in de groep voor een positieve houding, respect en, vooral, met op tijd en stond een goede lach!

We focussen onze oefeningen op een paar voetbalprincipes die we ook stilaan meer en meer in wedstrijden terugzien, goed bezig jongens! Techniek met linker- en rechtervoet, open staan en snel en over de grond uit-voetballen. En gevaar creëren via korte vrij- en hoekschoppen.

Uiteraard zou dit allemaal niet mogelijk zijn zonder de tomeloze inzet van vele anderen: onze délégué Danny, de ouders die de uitrustingen wassen (en sorteren!), de vele vrijwilligers actief op de club (voor en achter de schermen), iedereen die de jongens rondrijdt doorheen de provincie en mee komt supporteren. En uiteraard ook de scheidsrechters. Bedankt allemaal!

Wie eens een kijkje wil komen nemen, erg welkom op onze trainingen en vooral ook op zaterdagochtend, perfect om het weekend goed in te zetten.

Tot dan!

Seizoen 2018-2019

RoosterPlaatsDagUur
TrainingenSchonenboom
Diependal
Maandag
Vrijdag
18u
18u
ThuiswedstrijdSchonenboomZaterdag9u30

Kalender (voorlopig)