U15P


Over de ploeg:

Dag iedereen, wij willen ons graag even voorstellen: de U15P van KV Tervuren-Duisburg. Wij trainen op dinsdag en donderdag.

Deze groep heeft enorm veel kwaliteiten en hangt zeer goed aan mekaar. Daarom trainen wij rond deze periode heel vaak op snelle balcirculatie. Daarvan werpen zich op dit moment de vruchten al af in de competitie. We hebben een uitgebalanceerde kern (23 spelers); elke positie is dubbel bezet wat zorgt voor een hoge intensiteit op training en dat heeft dan weer als gevolg dat de kwaliteit van ons voetbal naar omhoog gaat.

Naast deze ploeg staat er ook steeds een trouwe supporterskern klaar die elke wedstrijd luidkeels supportert. Iets waar we zeer trots op zijn want het is algemeen geweten dat naarmate de spelers ouder worden, er minder ouders komen kijken. Ook de spelers die door de beurtrol niet geselecteerd zijn komen allemaal naar de wedstrijd kijken zonder dat ze verplicht zijn. Dit wil zeggen dat iedereen mee is in ons mooie verhaal dat we op dit moment aan het schrijven zijn!

Ps. helaas staat niet iedereen van de selectie op de foto deze keer, we zullen later dit seizoen zeker nog eens een update plaatsen!

Seizoen 2018-2019

RoosterPlaatsDagUur
TrainingenSchonenboom
Schonenboom
Dinsdag
Donderdag
18u
18u
ThuiswedstrijdSchonenboomZaterdag15u

Kalender (voorlopig)