Toernooi Stefan Noté


Welkom op de pagina van het KVTD Stefan Noté toernooi

Update 17 juli:

Er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij:
U7 – 3 plaatsen (zaterdagvoormiddag)
U8 – 2 plaatsen (zaterdagvoormiddag)
U9 – 2 plaatsen ( zaterdagvoormiddag)
U10 – 2 plaatsen (zaterdag namiddag)
U11 – 2 plaatsen (zaterdag namiddag)

U12 en U13 volzet.

Iedere ploeg is maximum een halve dag aanwezig.
Wees er snel bij. Volzet is volzet!

Voor verdere informatie of inschrijvingen, neem contact op met Erwin Meheus via meheus.e@proximus.be.

 

Het bekende Stefan Noté Toernooi van KV Tervuren-Duisburg zal uiteraard ook in 2018 weer plaatsvinden, en wel zoals gebruikelijk tijdens het laatste weekend van augustus, in dit geval 24, 25 en 26 augustus. Deze 33e editie wordt georganiseerd voor de categorieën U8 tot en met U13. Het programma zal zijn:

  • zaterdag 25 augustus: U8, U9, U10, U11
  • zondag 26 augustus: U12, U13

Ook zal er op de vrijdagavond  (24 augustus) wederom een Dames-editie gespeeld worden.

 

Het toernooi wordt gespeeld ter ere van onze oud-speler Stefan Noté:

Stefan Noté is een van de vele slachtoffers van de Bende Van Nijvel en speelde als keeper bij het toenmalige Voorwaarts Duisburg. Ondertussen is Voorwaarts Duisburg mee in de fusie gegaan naar het huidige KV Tervuren-Duisburg. Met dit jaarlijkse toernooi voor de jeugd wil KV Tervuren-Duisburg er voor zorgen dat Stefan Noté altijd in onze gedachten blijft. Ter ere van hem ontvangt de beste doelman van het toernooi ook een trofee in zijn naam.

 

 

Editie 2017:

Een prachtige editie 2017 van het Stefan Noté Toernooi. Mooi weer, heel veel aanwezigen en vooral heel veel voetbal. Zowel bij de dames op vrijdagavond als op zaterdag en zondag bij de jeugd. Een welgemeende proficiat aan de toernooiwinnaars in de verschillende categorieën. Bedankt aan de vrijwilligers, scheidsrechters, trainers en de mensen van de organisatie voor deze top-editie. Wij hopen jullie allemaal volgend seizoen weer te verwelkomen. Kijk hier voor foto’s en resultaten.